Før du tager din taske i brug:

Inden du tager din nye taske i brug, kan du med fordel smøre alle lynlåse med specielt lynlås smøremiddel. Du må aldrig benytte silikone eller andre former for fedt til at smøre lynlåse, da det samler støv og snavs. Check at alle syninger er gode og intakte. Er der eventuelle løse tråde, skal de klippes af og brændes let med en lighter for at smelte tråden.
Skal du transportere et komplet sæt dykkerudstyr anbefales det, at benytter en rygsæk type taske eventuelt med hjul. Skulderstroppen på almindelige dykkertasker er normalt ikke stærke nok til et komplet sæt dykkerudstyr. Husk udstyret er meget tungere, når det er vådt.

Pakning af tasken:
Du bør starte med finnerne nederst for at skabe en „hård" bund til beskyttelse af dit andet udstyr. Har du ikke en separat regulatortaske, er det en god ide at pakke din regulator ind i vesten. Undgå hårde og spidse genstande i nærheden af din vest. Du må aldrig pakke bly eller flaske ned i din taske for at undgå overbelastning eller beskadigelse af andet udstyr.
Pak ikke mere i tasken end lynlåsen nemt kan lukkes, uden at du skal holde tasken sammen. Overbelastes din lynlås vil den blive beskadiget.

Brug af tasken:
Benyt ikke skulderremmen på almindelige tasker, hvis du har meget tungt eller vådt udstyr i tasken. Skulderremmen er normalt kun fastgjort to steder på tasken. De almindelige bærehåndtag har fire fæstepunkter og er stærkere.
Når du tager rygsæk typen på skal du sikre, at der løftes i begge skulderremme samtidig. Under transport og specielt flyrejser bør alle stropper være sikret og helst gemt væk for at undgå de hænger fast på transportbånd eller lignende.
Skal du dykke fra en båd eller et andet område med begrænset plads, bør din taske være pakket, så du kan tage udstyret på direkte ud af tasken.

Rengøring og opbevaring:
Skyl tasken i ferskvand efter hvert dyk. Du må aldrig benytte vaskepulver eller andre almindelige rengøringsmidler til rengøring. Lynlåsen skal vedligeholdes med speciel lynlås smøremiddel. Skyl jævnligt tasken i speciel udstyrsshampoo for at undgå saltkrystaller og bakterier. Opbevar aldrig tasken i nærheden af en varmekilde eller i direkte sollys. Skal tasken ikke benyttes i længere tid er det meget vigtigt, at lynlåsenes glidere er fuldkommen rengjorte og velsmurt for at undgå de tærer fast.

Gode råd:
Når du rejser, skal du sikre, at løse løftehåndtag eller andre remme er fastgjort eller skjult. Du kan eventuelt benytte kabelbindere til at samle remmene. Har du ikke en lås på din taske, kan du desuden benytte kabelbindere til at „låse" lynlåsen.
Efter en rejse skal du altid checke din bagage for skader, inden du forlader bagageudleveringsområdet. Er der skader på din bagage, skal du melde dette med det samme til luftfartsselskabets repræsentant inden du forlader bagageområdet.
Din garanti dækker ikke skader opstået under transport.

Har du spørgsmål eller noget du gerne vil have uddybet vedrørende
dit nye udstyr, er du altid velkommen til at kontakte os i DYKCEN.DK