Nesima Resort Dahab

Dahab - Sharm el Sheikh - Egypten
Qesm Saint Katrin

  • Hyggeligt og populært boutique-resort
  • Lige i hjertet af Dahab
  • Tilbagelænet atmosfære
  • Air condition
  • Pool
  • Wifi
  • Barer

Om hotellet

Nesima Resort er et mindre og hyggeligt boutique-resort i hjertet af Dahab. Arkitekturen henter inspiration fra de lokale beduiner. Det ligger i smukke omgivelser, omgivet af palmer med direkte adgang til havet og udsigt til Saudi Arabiens smukke bjerge på den anden side af Aqababugten.

Livet i havet kan let udforskes med snorkel eller dykkermaske, som kan lejes i resortets dykkercenter. Her kan du også tage dykkerkurser på forskellige niveauer. Resortet ligger lige i hjertet af Dahab, som er kendt for sin afslappede og tilbagelænede stemning.

Restauranter

Din morgenmad serveres i buffetanretning på The Terrace Restaurant. Resortet huser desuden en lækker a la carte-restaurant, som er blandt de bedste i Dahab. Her serveres der mad fra det orientalske og internationale køkken.

Resortets poolbar er populær ved frokosttid, hvor der serveres sandwich og burgers samt drikkevarer af forskellig slags. Drikkevarer serveres i resortets cafe.

Pool og strand

Nesima Resort råder over et hyggeligt poolområde med en poolbar og liggestole og ikke mindst udsigt over Rødehavet.

Havet har du adgang til via hotellet private koralstrand, hvor du kan svømme, snorkle og dykke.

Aktiviteter

Nyd en massage eller prøv kræfter med dykning og snorkling, som er en aldeles populær aktivitet i Dahab, da byen ligger syd for den kendte snorkel- og dykkerlokalitet, Blue Hole.

Fra Dahab kan du også nemt nå revene omkring Abu Galum og Gabr el Bint-området.

Vi tilbyder flere forskellige dykkerpakker, som du kan forudbestille sammen med dit rejsebestilling. Bemærk, at Nesima Divers uddannet efter Padi-konceptet.

Er du til shopping og spændende mad, er du ikke langt fra Dahabs centrum, hvor der findes et væld af markeder og lokale restauranter.

Wifi er gratis og tilgængeligt på fællesområder og næsten alle værelser. Forbindelsen kan dog være af svingende kvalitet.

Pension

Dit ophold på Nesima Resort er med morgenmad.

Værelser

Med sine blot 51 værelser er atmosfæren på Nesima Resort hyggelig og intim. Værelserne er fordelt på to kategorier, nemlig standardværelse og superior-værelser.

Alle værelser har air condition, satellit-tv, hårtørrer, telefon, en minibar samt te- og kaffefaciliteter og badeværelse med toilet og brusekabine.

Standardværelse ligger i stueetagen og på første sal med udsigt til haven eller byen.

Superiorværelse er placeret omkring swimming poolen med udsigt til Aqaba-gulfen. Her er også terrasse og en lille have. Højst tilladte antal personer er 3.

Beliggenhed

Nesima Resort ligger centralt i byen Dahab 80 km nord for Sharm el Sheikhs internationale lufthavn. Dahab er hjemsted for flere fantastiske snorkel- og dykkerspots.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tips & tricks, gode tilbud og infomation om nye produkter.