VIL DU GERNE HOLDE STYR PÅ ALLE KASSERNE

Frederiksberg

Hvad er det for en stilling?

Vi er i rivende udvikling, og får i den forbindelse flere ordre, flere pakker & varer hjem til vores lager som skal organiseres. Derved søger vi en medarbejder som kan varetage opgaven med lager og logistik.  

 

Hvem er DYKCEN?

Vi leverer produkter, teknologier og services til private, erhverv og statslige institutioner. I løbet af de sidste 35 år har vi opbygget et nationalt renommé baseret på kvalitetsprodukter og ekstraordinær service.

 

Hvad involverer stillingen?

Du vil havde arbejdsplads på Frederiksberg, hvor vi har to lager lokationer som bliver dit primære arbejdsområde. Du skal tag imod varer, registrere dem i vores lager system og sørge for at bestille produkter hjem i det omfang de bliver udsolgt. Da vi levere til store ordre til dansk erhverv samt statslige institutioner vil dette også være iblandt dine arbejdsopgaver at sikre disse bliver pakket og afsendt.
Du vil ikke havde direkte kundekontakt, men vil derimod arbejde selvstændigt i en rutine som du sammen med din nærmeste leder vil finde passende.  

Hvad tilbyder vi?
Arbejdstiden er 37,5 timer mandag til fredag.
Et godt sted at arbejde tæt på metro og tog.
Alsidige opgaver sammen med flinke kollegaer.
Konkurrencedygtig løn og sundhedsforsikring.

Hvorfor skal du søge stillingen?
Er du en selvstændig person, med ordenssans og flair for logistik er stillingen lige noget for dig. Du vil havde frihed under ansvar, og få ro til at løse de opgaver som er nødvendige.

 

Kvalifikationer
Vi forestiller os, at du tidligere har haft lignende arbejdsopgaver og har erfaring med generel lagerstyring samt POS systemer.
Du er motiveret for at lære nye ting og du trives i en virksomhedskultur, hvor alle står sammen om at opnå stærke resultater.
Du besidder stærke kommunikationsevner i dansk.
Du har viljen til at lære og lysten til at outperforme.

Til denne stilling skal du blot sende dit CV
Vi holder samtaler løbende.

Hvis du har relevante spørgsmål til stillingen, kan du kontakte, Simon M. Jensen 42710951 eller sj@dykcen.dk

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tips & tricks, gode tilbud og infomation om nye produkter.