VIL DU FORBEDRE KUNDEOPLEVELSEN SOM DYKCEN SALGSASSISTENT

Frederiksberg

Hvad er det for en stilling?

Brænder du for kundekontakt og i samarbejde med kunden at finde frem til den bedste løsning? Har du lyst til at forbedre oplevelsen for vores kunder i DYKCEN? Så er du måske vores næste DYKCEN medarbejder. Lige nu søger vi en salgsassistent til vores butik på Frederiksberg

I denne rolle tilbyder vi dig en mulighed for at udvikle din viden om alt inden for dykning og anden vandsport. Er du ikke allerede involveret i nogen form for vandsport vil vi give dig mulighed for at komme til at deltage i aktiviteter og udbygge din viden på området

Hvem er DYKCEN?

Vi leverer produkter, teknologier og services til private, erhverv og statslige institutioner. I løbet af de sidste 35 år har vi opbygget et nationalt renommé baseret på kvalitetsprodukter og ekstraordinær service.

Hvad involverer stillingen?

Som DYKCEN salgsassistent får du en rådgivende salgsrolle, der bygger på relationer med kunden, som ønsker produkter af højeste kvalitet fra et firma, de kender og har tillid til. Når kunderne træder ind i butikken, er det dit ansvar at rådgive om samt præsentere og demonstrere vores produkter og services.

Du er med til at drive DYKCEN i tæt samarbejde med din nærmeste kollega. Du samarbejder på tværs af organisationen, og det er derfor vigtigt, at du tænker strategisk og formår at se potentialet i de kunder som besøger butikken, og dele dette med dine kollegaer. Når du ikke betjener kunder, arbejder du med lagerstyring, varemodtagelse og løbende opfølgning på processer samt sørger for, at butikken altid er præsentabel og inspirerende. Du får træning i vores produkter til salgsteknikker. Vi arbejder med en direkte salgsmodel med fokus på professionel rådgivning direkte til kunderne.

Hvad tilbyder vi?
Arbejdstiden er 37,5 timer mandag til lørdag.
Et godt sted at arbejde.
Alsidige opgaver sammen med flinke kollegaer
Konkurrencedygtig løn og sundhedsforsikring.

Hvorfor skal du søge stillingen?
Du brænder for at optimere kundeoplevelsen og har øje for at skabe en inspirerende butik, som kan begejstre kunden for vores produkter og services. Du går forrest og er ikke bange for at tage styringen i butikken, når det gælder planlægning og ambitionen om at nå i mål.

Kvalifikationer
Vi forestiller os, at du er butiksuddannet eller har erfaring fra butik eller med salg.
Erfaring som dykker eller undervandsjæger er en fordel, men ikke et krav.
Du har en god forretningsforståelse og en strategisk tilgang til salg.
Du er motiveret for at lære nye ting og du trives i en virksomhedskultur, hvor alle står sammen om at opnå stærke resultater.
Du besidder stærke kommunikationsevner i dansk.
Du har viljen til at lære og lysten til at outperforme.

Til denne stilling skal du blot sende dit CV
Vi holder samtaler løbende.

Hvis du har relevante spørgsmål til stillingen, kan du kontakte, Simon M. Jensen 42710951 eller sj@dykcen.dk

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tips & tricks, gode tilbud og infomation om nye produkter.