Taske til undervandsjagt

Skulderen gør ondt, hånden mister snart grebet samtidig med at bøjen bliver slæbt efter mig. Det at transportere alt mit udstyr til bilen på p pladsen er en kamp. Der må være en nemmere løsning…

Der er ingen grundt til at gøre en opgave sværere for sig selv, end højest nødvendigt. Bestemt ikke når det kommer til så lille en opgave som at transportere sit tunge udstyr ud i bilen. Forstil dig at når du skulle på ferie, at du brugte en sportstaske og ikke en kuffert med hjul.
Der er heldigvis løsninger som kan klare den opgave.

Work smarter, not harder.

Det for mig at kunne ligge alt mit udstyr ned i en taske, og derefter kunne trække den efter mig ud til bilen eller toget, er en kæmpe fordel.
Det betyder at jeg skal bruge mindre kræfter på at komme på jagt, og derved har et større overskud, når jeg ligger i vandet. Ligesom min bøje er min arbejdsplatform når jeg ligger i vandet, er min taske en hjælp til mig selv.

Jeg har valgt at bruge en Subacqua Ocean Pro som er en taske på 120L og derved har plads nok til alt mit udstyr, undtagen mine finner på 90cm, min harpun/bowline & min store bøje (også kaldt skibet)
Men det har jeg fundet en genial løsning på.

Finnerne og harpun er 80% nede i tasken, og det resterende stikker ud af toppen på tasken, hvorved jeg altid har et sted at sætte mine drikkevarer når jeg er på farten. (Jeg bruger str. 46-48)
Mit skib sidder som et skjold ud over tasken, fastgjort med to barduner.
På den måde har jeg nu kun én taske som jeg skal trække efter mig.

Jeg har før i tiden brugt store sportstasker, brødkasser og murerbaljer men alt sammen til KÆMPE besvær.

Min gode ven Kristian så mit set-up og sagde omgående at hun ville havde det samme set-up da han bor på tredje sal med elevator. Hver gang han skulle transportere sit udstyr ned til bilen, skulle han sætte sin brødkasse på gulvet 5 gange for at kunne bruge begge sine hænder. Det er 5 gange han skal bugge sig ned og løfte en genstand hvilket kan give ham problemer med ryggen senere i livet.
Dertil skulle han bærer udstyret 400 m til hvor hans bil holder parkeret.
Hans liv er nu blevet endnu nemmere.

Jeg kan KUN anbefale alle som har udfordringer med at transportere sit udstyr at få fat i en Subacqua Ocean Pro.

TDS laver en rygsæk som hedder TDS Military Elite som kunne være en rigtig god løsning for nogen. Dog har den en blød bund, som gør at når blyet ligger i bunden, fungere det som et pendul der får tasken til være en smule upraktisk.  

Tak fordi du læste med.
Indtil næste gang, ha’ det helt fantastisk. SJ

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tips & tricks, gode tilbud og infomation om nye produkter.