En person i badetøj snorkler i det klare, turkisblå vand omgivet af farverige fisk og smukke koraller.

Nogle mennesker forveksler snorkling med dykning på grund af nogle ligheder. Begge vandsportsgrene kræver, at man udforsker undervandsverdenen, men dykkere kan dykke dybere. Snorkling er ikke for anstrengende, så alle kan deltage uden erfaring eller kvalifikationer.

  1. Det er kun det værd at snorkle i tropiske farvande

Snorkling kan være en givende oplevelse, uanset hvilket lille havområde du besøger. Snorkling under eksotiske ture kan være fristende, men du behøver ikke rejse ud af Danmark for at nyde denne vandsport.

  1. Snorkeling er dyrt

Når du snorkler med Dykcen-udstyr, finder du altid gode tilbud for at gøre en overkommelig dag på vandet endnu mere overkommelig.

  1. Snorkling er ubehageligt

Snorkling giver dig den luksus at se og trække vejret under vandet. Følelsen af denne type gear i dit ansigt kan tage lidt tilvænning, men det er på ingen måde ubehageligt. Hvis det gør ondt, kan dit udstyr være for stramt.

  1. Du skal være certificeret til at snorkle

Nogle mennesker forveksler snorkling med dykning på grund af nogle ligheder. Begge vandsportsgrene kræver, at man udforsker undervandsverdenen, men dykkere kan dykke dybere. Snorkling er ikke for anstrengende, så alle kan deltage uden erfaring eller kvalifikationer. Et af de vigtigste snorkeltip er altid at blive hos gruppen, mens du lærer.