Hvad er forskellen på Bigblue lygterne?


AL, VL, VTL, HL, XWP. Hvad betyder alle bogstaverne?

De første bogstaver indikerer hvilken type eller hvilken serie lygten tilhører. Det næste er et tal, der indikerer hvor mange lumen output lygten har. Til sidst er der et P, der står for "Push button", hvilket betyder at lygten tændes og slukkes med en trykknap.

 


AL serien: AL står for Aluminium Light, hvilket indikerer, at lygten er lavet i anodiseret aluminium. AL-serien omfatter kompakte og lette dykkerlygter med kraftigt output.
I denne serie findes tre forskellige lygter:
NP: Narrow Push button - Denne lygte har en smal stråle med en vinkel på 10 grader.
WP: Wide Push button - Denne lygte har en bred stråle med en vinkel på 85 grader.
XWP: Extra Wide Push button - Denne lygte har en ekstra bred stråle med en vinkel på 120 grader.CF: Betyder Changeable Focus, hvilket betyder, at lyset har en justerbar stråle.TL: Står for Technical Light. TL-serien består af tekniske dykkerlygter, der ofte bruges af grottedykkere og tekniske dykkere. Disse lys er designet til høj intensitet og langvarig ydelse. De har typisk en smal strålevinkel for præcis belysning i udfordrende miljøer.VL: Betyder Video Light. VL-serien består af videolygter, der er specielt designet til undervandsvideografer og fotografer. De har en blød og ensartet stråle med høj farvegengivelse for at forbedre kvaliteten af undervandsvideoer og fotos.VTL: Står for Video Technical Light. VTL-serien kombinerer TL- og VL-serien, hvor der både er mulighed for at skifte mellem en bred lyskegle eller en smal lyskegle.CB: Angiver Chip on Board-lys (COB) med en farvetemperatur på 5000K. Dette svarer til lyset på en solskinsdag. CB lygterne er videolygter med en bred lyskegle.

Dykkerlygte Bigblue HL 1000NP - edyk.dk

HL: Står for Head Light, som er Bigblues pandelamper.
I denne serie findes tre forskellige lygter:
NP: Narrow Beam - Denne lygte har en smal stråle med en vinkel på 8 grader.
XW: Extra Wide Beam - Denne lygte har en ekstra bred stråle med en vinkel på 120 grader.
XWN: Extra Wide/Narrow Beam. Her har du mulighed for at skifte mellem en bred lyskegle (100°) eller en smal lyskegle (8°).

Her kan du læse mere om den bedste praksis for Lithium-Ion batterier fra Bigblue.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tips & tricks, gode tilbud og infomation om nye produkter.